Változások a Cloud Identity Free szolgáltatásnál!

A Cloud Identity Free szolgáltatás egy személyazonosság- és végpontkezelési megoldás a szervezeten belül azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs szükségük bizonyos Google Workspace szolgáltatásokra (pl. Gmailre és Google Calendarra). Ezek a felhasználók ugyanúgy hozzáférhetnek többek közt a Google Drivehoz, a Dokumentumokhoz és a Meet szolgáltatáshoz, mint más előfizetéses licensszel rendelkező felhasználók, de nem foglalnak előfizetést igénylő licenszet.

A Google tájékoztatása szerint 2024. április 1-től változik a Cloud Identity Free előfizetéssel járó tárhely méret. E változás értelmében minden olyan felhasználó számára, aki 2024. február 28-ig nem rendelkezett más Workspace előfizetéssel, 15 GB tárhelyet biztosítanak.

Fontos megjegyezni, hogy a jövőben új felhasználók csatlakoztatása esetén nem történik automatikus tárhelybővítés a Cloud Identity Free aktuális csomagja szerint.

Amennyiben további tárhelyre vagy a Cloud Identity Free szolgáltatásnál többet nyújtó szolgáltatásra van igénye, érdemes a Cloud Identity Premium vagy más Google Workspace csomagok használatát fontolóra venni.

Ki igényelhet Cloud Identity Free szolgáltatást?
Bármely Google Workspace előfizető igényelhet Cloud Identity Free szolgáltatást, aki reselleren keresztül veszi igénybe a szolgáltatást.

Amennyiben kérdése merült fel vagy további információra lenne szüksége keressen minket, örömmel segítünk.

DOCCA
Hivatalos Google Workspace Reseller